Nieuws & projecten

We delen graag de laatste nieuwtjes en de projecten waar we trots op zijn. Hier vind je de dingen waarmee Brink Omega zich onderscheidt. Doe hier inspiratie op voor de aanpak van jouw project!

Denk eens out of the box

Brink Omega is sterk in speciale grafische afwerking. Grote kans dat we oplossingen hebt die je (nog) niet kent. We inspireren je graag en laten zien wat er allemaal mogelijk is. Dat doen we hier op onze website of tijdens een inspirerende Boxsessie. Hierin nemen we je aan de hand van een koffer vol tastbare voorbeelden mee in de uitgebreide mogelijkheden die we bieden.

| Nieuws & projecten

Laat je inspireren door de mogelijkheden van Brink Omega

Met duizenden grafische producten die onze fabriek verlaten is er te veel om op te noemen. Liefst zouden we alle bijzondere dingen aan je laten zien omdat we enthousiast zijn over de producten die we maken. Helaas gaat dat niet, maar we delen hier de projecten waar we trots op zijn en nieuwe ontwikkelingen die leuk zijn om te weten.

Grote verbouwing

Februari 2022

Wauw, wat is het prachtig geworden!!
We zijn trots om te mogen werken in zo'n gave kantoorruimte met nieuw meubilair, aankleding en superstrakke glazen wanden.

Je bent van harte welkom om live te komen kijken natuurlijk. Tot snel!

Selfmailer Oranjefonds 4

Folder Oranje Fonds

Augustus 2023

Voor het Oranje Fonds maken wij de nieuwsbrief “Voor Vrienden”.

Dit jaar is er gekozen voor een volledig gepersonaliseerde mailing met wisselende beelden aan de hand van verschillende doelgroepen. Wij hebben ook het doneren door middel van een gepersonaliseerde E-deal QR code gefaciliteerd wat de respons enorm verhoogd heeft.

Deze folder is gelijmd en zonder extra verpakking verzonden, wat beter is voor het milieu.

Door het grote volume poststukken dat wij jaarlijks verzenden, hebben wij deze mailing voor een interessant tarief kunnen verzenden.

Postwrapper 2

Postwrapper

Oktober 2023

Zoekt u een alternatief voor folieverpakken?Onze postwrapper is het duurzame alternatief voor het verzenden van magazines!

Makkelijk te openen en beschadigt uw cover niet!

Disclaimer

Privacy Statement