Z-Fold card vouwfolder

De Z-fold is een krachtig communicatiemiddel op zakformaat. Z-fold cards zijn razend populair, en dat is niet voor niets. Een Z-fold card biedt veel ruimte om jouw communicatieboodschap over te brengen, is eenvoudig in en uit te vouwen én past gemakkelijk in je zak. Oftewel, een compacte mediadrager die lang bewaard wordt. De Z-fold card wordt onder andere ingezet als reclamedrager, plattegrond, programma en infographic.

| z-fold card vouwfolder

Wat is een Z-Fold card?

Een Z-Fold card bestaat uit een folder tussen twee kartonnen kaarten. Als je de voor- en achterkant van de Z-fold card iets van elkaar tilt, ontstaan er drie lijnen. Deze lijnen vormen samen de letter Z; vandaar de naam Z-fold card. Dankzij de originele vouwwijze van de Z-fold card is het formaat zeer compact en heb je tegelijkertijd veel ruimte om jouw boodschap op aantrekkelijke wijze over te brengen.

De voordelen van een Z-Fold Card

Voordeel van de Z-Fold card is het compacte formaat, de stevigheid door de opgeplakte Z-card en de ruimte die je hebt voor je boodschap. De Z-Fold card is daarom ideaal voor gebruik als plattegrond, infographic of programma. 

Uitvoeringen van de Z-Fold card

De Z-Fold card kan in verschillende formaten gemaakt worden en bestaan uit 6, 8 of 10 panelen. Er is dus altijd een Z-fold card die voldoet aan jouw wensen.

Disclaimer

Privacy Statement