Laat je Z-Card extra opvallen

Uniek bij BrinkOmega is het produceren van Z-Fold Cards in vorm. We verwerken dan coverpaneeltjes die in vorm gestanst zijn in plaats van de standaard rechthoekige paneeltjes. Op die manier valt jouw Z-Fold card extra op.

In deze branches is de Z-Fold Card veel gebruikt

Iedereen die veel te communiceren heeft en de boodschap toch op ‘zakformaat’ wil uitdelen moet de Z-Fold card ontdekken. In deze branches en voor deze doelen wordt de Z-Fold card met succes ingezet:

  • Citymarketing
  • Festivals
  • Congressen
  • Musea
  • Pretparken
  • Hotels
  • Sportevenementen

Speciale uitvoeringen van de Z-Fold Card

BrinkOmega is sterk in speciale grafische afwerking. We voegen dus maar al te graag iets extra’s toe aan de toch al unieke Z-Fold card;

Gepersonaliseerde Z-fold cards

Met onze mogelijkheden in gepersonaliseerd printen voorzien we jouw Z-card van een persoonlijk tintje. Combineer de Z-Fold card met een persoonlijke (win)code of print namen op de voorkant van de Z-Card.

Z-fold cards met label of kortingscoupon

Veel van de afwerkingen die BrinkOmega kan bieden kunnen we combineren. Zo kunnen we een Z-Fold card ook uitrusten van een zelfklevende afneembare label of bijvoorbeeld een kortingscoupon integreren in de Z-Card.

Z-fold cards met een slit t.b.v. één of meerdere pasjes

Door het aanbrengen van een slit kunnen we de Z-Fold card geschikt maken voor het opbergen van pasjes. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik in hotels waarbij de keycard van de kamer in de Z-Fold card wordt aangeboden. Op die manier combineer je het keycard mapje met alle essentiële informatie van het hotel.

Displaydozen en verzending 

Zoek je een manier om jouw Z-Fold card te presenteren op het punt van uitgave? We leveren handige displaydozen die je kunt gebruiken als baliedisplay. Desgewenst zorgen we ook voor de logistieke afhandeling en verzenden we displaydozen met Z-Fold cards voor je.

Voorbeelden van “Z-Fold formaten”

Z Fold display doosje 4

Voorbeelden van “Bijsluiters”

Z Fold vouwkaart 9

Voorbeelden van “Bijsluiters”

Z Fold vouwkaart 6

| andere varianten "Z-fold card"

Disclaimer

Privacy Statement