Jouw Visie, onze inspiratie

Bij BrinkOmega gaan we verder dan alleen grafische afwerking. We zijn jouw partner in creativiteit en innovatie als het gaat om direct mailings en papieroplossingen. Onze passie is om samen met jou onderscheidende en doeltreffende campagnes te creëren. Met oog voor mens én milieu.

 Meedenken en slimme oplossingen

Of het nu gaat om opvallende vouwwijzen, unieke papierkeuzes of innovatieve ontwerpen, we hebben de expertise in huis om jouw visie tot leven te brengen. We denken graag met je mee en bieden slimme, op maat gemaakte oplossingen. Z-cards, bijsluiters, direct mail en andere unieke papieroplossingen.

Z Fold Hangtag 2
Overleg

Duurzame oplossingen
De noodzaak om te verduurzamen is ook in de papiermarkt groeiende. Steeds meer klanten kiezen voor een milieubewuste partner of leverancier. Bij het kiezen voor ‘groene verpakking, kies je ook voor een strategische zet om je te positioneren als milieubewust. Wij denken graag met je mee in een groene oplossing voor jouw product.

Brainstormsessies op locatie
Onze medewerkers komen graag naar je toe voor brainstormsessies met onze ‘inspiratiebox’. Samen onderzoeken we ideeën en inspiratie voor je campagnes. We zijn creatief én strategisch en we houden ervan om buiten de gebaande wegen te denken. Met onze jarenlange ervaring en uiteenlopende klanten, hebben we een uitgebreide toolbox van ideeën. Niets is ons te gek.

Voorbeelden en inspiratie

Z Fold vouwkaart 11

Voorbeelden van “Bijsluiters”

Speciaal hechten scheurstrook 1

Voorbeelden van “Bijsluiters”

Inline stansen 1.7

 Neem contact op

Ben je klaar om je volgende direct mailcampagne naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende brainstormsessie. Samen kunnen we de kracht van papier en afwerking benutten om jouw boodschap opvallend te maken.

Laat BrinkOmega je inspireren en je helpen om je doelgroep te bereiken en actie te ondernemen. Samen kunnen we papier en creativiteit omzetten in succesvolle direct mailings.

Contact

Disclaimer

Privacy Statement