onze werkwijze

Samenwerken en ontzorgen in grafische afwerking. Het team van BrinkOmega laat je graag de mogelijkheden van papier maximaal benutten. Op professionele wijze pakken we je project aan van concept tot productie met duidelijke opdrachtbevestigingen. Met onze jarenlange ervaring en de modernste technieken nemen wij je alle zorg uit handen.

Inspireren en adviseren

Klopt het totaalplaatje, ken je alle mogelijkheden van personaliseren en een URL toevoegen? En hoe koppel je die dan? Wij inspireren je graag met slimme en opvallende oplossingen. Ook met praktische zaken, zoals optimalisatie van je datamanagement en slim omgaan met portokosten helpen we je graag. Van A tot Z staan we je deskundig bij en denken we met je mee.

Complexe afwerking, Inline stansen en méér

Complexe producties kunnen we volledig in-line maken dankzij onze modulair op te bouwen productiestraat. We verwerken plano vellen of werken juist vanaf de rol. We verwerken het drukwerk tot een gereed product door bijvoorbeeld het toevoegen van N.A.W.-gegevens, unieke actienummers of een URL. Wil je daarna lijmen, gommeren, stansen, stickeren, sealen? Alles is mogelijk.

| onze werkwijze

Samenwerken en ontzorgen in grafische afwerking

Het team van BrinkOmega laat je graag de mogelijkheden van papier maximaal benutten. 

Personaliseren en n.a.w. inprinten

Klopt het totaalplaatje, ken je alle mogelijkheden van personaliseren en een URL toevoegen? En hoe koppel je die dan? Wij inspireren je graag met slimme en opvallende oplossingen. 

Complexe afwerking, Inline stansen en méér

Complexe producties kunnen we volledig in-line maken dankzij onze modulair op te bouwen productiestraat. We verwerken plano vellen of werken juist vanaf de rol. 

Disclaimer

Privacy Statement