verpakkingsvrij
verzenden

Effectieve Direct mailcampagnes maar met minimale impact op het milieu? Bij BrinkOmega begrijpen we de groeiende behoefte aan milieuvriendelijke alternatieven om Direct Mail te verzenden. Daarom hebben we geïnvesteerd in innovatieve methoden om jouw direct mail verpakkingsvrij te verzenden. Zonder gebruik van traditionele verpakkingen, waardoor de ecologische voetdruk aanzienlijk wordt verminderd.

Geen verpakking is de beste verpakking!

Om zo groen mogelijk te verzenden is dan ook de beste oplossing om geen verpakking te gebruiken voor je direct mail of magazines. Bij BrinkOmega hebben we diverse alternatieven ontwikkeld om zonder verpakking te verzenden. Daarbij hebben we de goedkeuring ontvangen van de meeste Europese posterijen om geheel verpakkingsvrij te verzenden. 

Voorbeelden verpakkingsvrij verzenden

Selfmailer verpakkingsvrij 6

Coverwrap

Voorbeelden van “Bijsluiters”

Giftcard opplakken selfmailer

Selfmailer

Voorbeelden van “Bijsluiters”

Postwrapper 3

PostWrapper

Postwrapper 2

Verpakkingsvrij verzenden: Een strategische zet
Wist je dat meer dan de helft van de Nederlanders bij de aanschaf van producten en diensten let op duurzaamheid? Bij het kiezen voor verpakkingsvrij verzenden, kies je niet alleen voor duurzaamheid. Maar ook voor een strategische zet om je merk te positioneren als milieubewust en verantwoord ondernemen.

'Groen' logo
Steeds meer klanten vinden het belangrijk om te kiezen voor partners die bijdragen aan duurzaamheid. Met het speciale ‘groen logo’ wat we hebben ontwikkeld voor op je verpakkingsvrije direct mail, laat je zien dat duurzaamheid hoog op de agenda van jouw organisatie/voor jouw organisatie een belangrijke kernwaarde is.

Innovatieve oplossingen voor een groenere toekomst
Ook steeds meer leveranciers zien de noodzaak van duurzaam verpakken. 
Zo is in Wallonië (België) vanaf 1 januari 2023 folie verboden voor commerciële uitingen en in Frankrijk is dit al geruime tijd een taboe.

Voordelen van verpakkingsvrij verzenden

  • Minder afval
  • Draagt bij aan een beter milieu
  • Betere zichtbaarheid van jouw merk
  • Jouw merk positioneren als milieubewust 
  • Noodzaak voor duurzamere oplossing groeit
Boomplant banner Ned DEF

Is verpakkingsvrij verzenden duurder?
De voordelen van verpakkingsvrij verzenden zijn duidelijk. Maar hoe zit het met de kosten? In de meeste gevallen zijn de kosten gelijk aan de traditionele manier van verpakken. De kosten zijn altijd afhankelijk van het soort direct mail waar je voor kiest.


Meer weten over ons verpakkingsvrij verzenden?
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze verpakkingsvrije verzendoplossingen. Wij kijken graag met je mee voor de meest duurzame oplossing voor jouw product. Samen werken we aan een groenere toekomst!

Disclaimer

Privacy Statement