Variabele data inkjetten

We kunnen met onze flexibel te plaatsen inkjetkoppen op verchillende plaatsen in het productieproces variabele gegevens op het drukwerk printen. Door het inline printen van bijvoorbeeld de adressering komt het product wat op de post moet compleet uit de productiestraat rollen.

Hoge kwaliteit inkjet (HQ inkjet)

Bij inketten van adressen denk je misschien aan een lage kwaliteit afdruk. Dat is al lang niet mee zo. Onze inkjet koppen zijn van hoge kwaliteit en printen de variabel gegevens in hoge resolutie en scherp op je drukwerk. Voordeel van inkjetten t.o.v. laserprinten is dat het inkjetten inline tijdens het vouwen of plakken kan worden gedaan.

Tweezijdig inkjetten

Het Inkjetten onder en boven tijdens de productie van je direct mail geeft mogelijkheden tot het combineren van persoonlijke gegevens die gematcht worden aan de NAW gegevens. Dat kan een persoonlijk en uniek nummer of code zijn dat moet matchen met de NAW gegevens. Bijvoorbeeld in een productiegang vouwen, opplakken, personaliseren en daarna sluiten door middel van lijmdots of sluitzegel. Dat geeft meerwaarde aan je direct mail en maakt het makkelijker om te responderen. Hiermee ben je goed op weg naar een hoger response percentage voor je direct mail.

Voorbeelden van “Inkjet”

Voorbeelden van “Bijsluiters”

Voorbeelden van “Bijsluiters”

| andere varianten "Personalisatie"

Disclaimer

Privacy Statement