Boomplant team 1
samenwerking trees for all

Een boom voor elke verpakkingsvrije order

Bij BrinkOmega zijn we ons ervan bewust dat ook wij een verantwoordelijkheid hebben voor het milieu. Bij ons draait het niet alleen om het leveren van kwalitatieve direct mail oplossingen, maar ook om het maken van een positieve impact op het milieu. Met onze samenwerking voor Tree´s for all dragen wij een boompje bij voor een groenere en gezondere wereld. 

Een boom planten voor elke verpakkingsvrije order

Bij BrinkOmega hebben we diverse oplossingen ontwikkeld voor verpakkingsvrij verzenden van jouw direct mail. Wanneer u kiest voor verpakkingsvrije verzending, planten wij daar weer een boom voor terug. Zo dragen we allemaal een boompje bij voor een groenere en gezondere wereld.

Aantal bomen geplant tot nu toe:

388

groen logo
groene
toekomst

Boomplant banner Ned DEF

Met het speciale ‘groen logo’ wat we hebben ontwikkeld voor op de verpakkingsvrije direct mail, laat je niet alleen zien dat je je actief inzet voor een groenere toekomst, maar toon je ook jouw persoonlijke betrokkenheid bij duurzaam ondernemen.

 Over treeS for all

Trees for all plant tientallen hectares bomen op plekken waar dat het meeste nodig is. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. In totaal hebben zij wereldwijd al meer dan 9,3 miljoen bomen en struiken geplant. Door bomen te planten, dragen we bij aan het verminderen van de Co2 uitstoot, het herstellen van ecosystemen en het bevorderen van biodiversiteit.

Boom (1)

Waar worden "onze" bomen geplant?
De helft van de bomen van BrinkOmega worden geplant in de Nederlandse grond. Dat kunnen nieuwe bossen zijn, of zieke bossen die aan herstel toe zijn. Diverse planten en bomen van inheemse soorten met veel variatie worden geplant om zo bestand te zijn tegen klimaatverandering.

De andere helft van onze bomen worden in Sulawesi (Indonesié) geplant om eentonig grasland weer om te vormen tot tropisch regenwoud. Zo helpen we het ecosysteem weer te herstellen, waar niet alleen tientallen diersoorten van profiteren, maar ook de lokale bevolking.

Een groenere toekomst begint vandaag
Door te kiezen voor verpakkingsvrije verzending help je mee aan een groenere wereld. Samen met jou kunnen we een positieve verandering teweegbrengen en een duurzamere toekomst opbouwen. Elke dag een beetje beter, dat is onze missie.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor verpakkingsvrij verzenden te bespreken.

Disclaimer

Privacy Statement